Uitvaartbeurs Wolvega op 7 oktober

Uitvaartbeurs Wolvega op 7 oktober

Uitvaartbeurs Wolvega: nieuwe trends in uitvaart en afscheid
De Laatste Eer Uitvaartverzorging organiseert een uitvaartbeurs op zaterdag 7 oktober a.s.

De Laatste Eer Uitvaartverzorging vindt het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd zijn en blijven. Daarom organiseren zij samen met een aantal branchegenoten een beurs om te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart. U kunt kennismaken met trends en mogelijkheden op het gebied van uitvaart en afscheid.

‘Wij merken dat er veel vragen leven op het gebied van uitvaart’, vertelt David Meiboom, directeur van De Laatste Eer. ‘Ook is de drempel soms wat hoog om een afspraak te maken voor enige voorlichting of om bepaalde vragen te stellen. Met deze uitvaartbeurs is er gelegenheid om rustig rond te kijken en te ontdekken wat er zoal mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging en een persoonlijk afscheid’.

Zo zijn er standhouders die kunnen informeren over rouwdrukwerk, bijzondere urnen en uitvaartkisten. Maar ook medewerkers van een natuurbegraafplaats en crematorium. U kunt er terecht voor uitvaartverzekeringen, maar ook voor het maken van een passende video- of fotopresentatie.

Uiteraard is De Laatste Eer Uitvaartverzorging prominent aanwezig en kunt u persoonlijk kennis maken met hun “man uit Wolvega” Steffen Jonkman. 'Ik ben geboren en getogen in Weststellingwerf, waar ik nog steeds met groot plezier woon en De Laatste Eer er ook voor u is. Met respect, omdat het ook anders kan'.

U bent op zaterdag 7 oktober van 11.00 – 16.00 uur van harte welkom in Zalencentrum “De Rank” te Wolvega, Kerkstraat 49.

 

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu