Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Uitvaart Steenwijk

De mooiste uitvaart in Steenwijk

DLE Uitvaarverzorging

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Steenwijk? De Laatste Eer is altijd dichtbij en werkt sinds 1883 in uw regio.

Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Steenwijk en omstreken.

Uw uitvaart in Steenwijk

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleiders in Steenwijk

Emiel Bezembinder is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Steenwijk. Geboren Steenwijker Emiel is al 12 jaar werkzaam als uitvaartbegeleider en is pas tevreden wanneer de familie tevreden is.

'‘niets mooiers, dan werken voor de mensen in de regio''

Emiel Bezembinder is een van onze begeleiders voor een uitvaart in Steenwijk

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Steenwijk?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0521 - 51 36 60.

De Laatste Eer, de uitvaartverzorger in uw regio

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Wij werken in de regio. Van Wolvega, Steenwijk tot Meppel en van Emmeloord tot Hoogeveen helpen wij iedereen met het verzorgen van een passend afscheid. Wij zijn dus actief in maar liefst 3 provincies, Friesland, Overijssel en Drenthe. 

Sinds 1883 werken wij in de regio. Dat maakt ook dat wij de gebruiken van de regio kennen. Bijvoorbeeld van Staphorst, de Wijk, Giethoorn, Tuk, Blokzijl, Wapserveen, Oldemarkt, Diever, Vollenhove, Noordwolde en noem maar op.

De Laatste Eer is er voor iedereen. Of u bij ons een verzekering heeft of niet. Wij staan iedereen bij die een beroep op ons doet om een passende herinnering te realiseren.

Bel bij overlijden 0521 - 513 660 24 uur per dag

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !