Menu

De mooiste uitvaart in Steenwijk

DLE Uitvaarverzorging

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Steenwijk? De Laatste Eer is altijd dichtbij en werkt sinds 1883 in uw regio.

Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Steenwijk en omstreken.

Uw uitvaart

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleiders in Steenwijk

Emiel Bezembinder is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Steenwijk. Geboren Steenwijker Emiel is al 12 jaar werkzaam als uitvaartbegeleider en is pas tevreden wanneer de familie tevreden is.

'‘niets mooiers, dan werken voor de mensen in de regio''

Emiel Bezembinder is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Steenwijk

“Ik kom uit de regio. Daarmee deel ik het nuchtere dat veel mensen in deze omgeving hebben. Ik ben hier echt thuis en weet hoe het hier werkt, hoe we hier met elkaar omgaan. Dat merken de families waar ik kom en dat vindt men fijn. Zeker in zo'n zware periode is herkenning heel welkom."

Onze andere vaste uitvaartbegeleider voor Steenwijk is Mandy Kartodikromo-Syri. 

'Eervol werk om dierbaren te mogen verzorgen en te begeleiden naar hun laatste rustplaats'


Uitvaartbegeleider Mandy Steenwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als uitvaartbegeleidster ondersteun en begeleid ik de familie na het overleden van een dierbare. Als de telefoon gaat, omdat iemand is overleden, dan is er aan de andere kant van de lijn altijd veel gaande. Een wirwar aan emoties en zaken die geregeld moeten worden.

Hier kom ik als uitvaartbegeleidster op een intens moment binnen. Om de familie te ondersteunen. En om te begeleiden. Soms op de achtergrond. Soms op de voorgrond. Net wat de familie wenst en bij hen past. In ieder geval sámen. 

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Steenwijk?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Formulier

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging