Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
op het moment dat het nodig is

Het team van De Laatste Eer Steenwijk

Betrokkenheid maakt een uitvaart echt persoonlijk. Voor onze uitvaartbegeleiders en medewerkers uitvaartcentrum spreekt dat voor zich. Ons gehele team woont in de regio. Ook dat is voor ons vanzelfsprekend, want daarmee begrijpen wij uw wensen en zijn we altijd dichtbij.

Wat kunt u van ons verwachten?

De mensen van De Laatste Eer wonen in de regio waar wij actief zijn. De omgeving van Steenwijk, Wolvega of Meppel: het is voor ons bekend terrein. We zijn daardoor betrokken bij de omgeving, maar vooral ook bij de mensen die er wonen.

We staan nabestaanden bij door hen te helpen met het verzorgen en organiseren van een mooi afscheid. Het afscheid van een dierbare persoon moet een herinnering zijn voor later. Hoe? Dat bepaalt u zelf samen met onze uitvaartbegeleiders. We organiseren en begeleiden. Maar komen ook met inspiratie of ideeën om het afscheid nog persoonlijker te maken.

We zijn vanoudsher opgericht voor en door de mensen uit de regio. Iedereen kan en mag rekenen op onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Enkele weken na afloop vragen we, door middel van een korte vragenlijst, hoe u het afscheid heeft ervaren. Waar bent u tevreden over? Maar ook wat kan beter? Hoe beoordeelt u onze dienstverlening? Wij willen het steeds beter doen. Voor u, voor alle nabestaanden.

Beoordelingen door nabestaanden

Door nabestaanden worden onze uitvaartbegeleiders beoordeeld met een 9,45 (2022) en 96% van de nabestaanden geeft aan De Laatste Eer aan te bevelen bij familie & vrienden en ook de volgende keer weer gebruik te zullen maken van onze dienstverlening. 

Enkele reacties van nabestaanden:

  • "Super, dat er zoveel aandacht is geweest tijdens en na het overlijden"
  • "Wat wij als fijn hebben ervaren, is dat er ontzettend is meegedacht in onze wensen"
  • "Binnen de hele organisatie was iedereen goed geinformeerd, korte lijnen, snel schakelen, persoonlijk contact, prima!"
  • "Alles was zeer goed, kon niet beter"
  • "Een kleine fout in de advertentie is zeer goed doorgesproken en financieel gecompenseerd"
  • "De crematie stond erg dicht bij hoe wij zijn. Er is veel aandacht geweest voor wat bij ons past, wat we fijn vonden"
  • "Alles keurig, stijlvol en naar wens verlopen"
  • "Thuisgekomen wilde ik onze (overleden) moeder bellen, om te vertellen hoe goed het allemaal was gegaan"

 

Ons team

Ons team bestaat uit drie uitvaartbegeleiders. Zij stellen zich graag aan u voor.

Onze uitvaartbegeleiders Onze medewerkers

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !