Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Locaties

Bijna ieder dorp in de Gemeente Steenwijkerland heeft een begraafplaats. Steenwijkerland kent vanoudsher maar liefst 30 begraafplaatsen. Het grootste deel daarvan zijn Algemene Begraafplaatsen. Dat betekent dat deze in beheer zijn van de gemeente. Een klein deel zijn zogeheten Bijzondere Begraafplaatsen. Deze worden beheerd door kerken, verenigingen en stichtingen. Heeft u hiermee geen binding dan is het meest voor de hand liggend dat er wordt begraven op een van de Algemene Begraafplaatsen.

Uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer zijn thuis in de regio. Wij kunnen u meer vertellen over de begraafplaats van uw voorkeur. Wat bij de ene locatie wel mag, kan bij de andere soms niet. Wij weten wat de mogelijkheden zijn per begraafplaats. Neemt u gerust contact met ons op.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !