Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
op het moment dat het nodig is

Onze uitvaartbegeleiders

Karin van Hattem


'In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering'


Met mijn 3 kinderen woon ik in Steenwijk. Bij De Laatste Eer ben ik zowel uitvaartbegeleidster als bedrijfsleidster. De combinatie van het verzorgen van uitvaarten en een stuk management, vind ik een geweldige uitdaging die ik met plezier oppak.
Alles wat ik doe, doe ik met liefde en passie. Dit uit zich in mijn levenswijze en werk waarbij een positieve instelling, goed communiceren en naar elkaar luisteren voor mij centraal staan. Iedereen krijgt in het leven te maken met heftige gebeurtenissen en verlies. Ik heb veel meegemaakt en weet hoe machteloos het rouwen kan voelen. We gaan er samen voor zorgen dat u weer verder kunt... met in uw hart diegene of datgene wat u verloren heeft. Want daar mag altijd ruimte voor zijn en blijven.

“Een waardevol leven is een mooie verzameling van dankbare momenten”

Janet Bloks

'afscheid nemen is: je realiseren dat definitieve afwezigheid verdergaat als aanwezigheid in je hart'

Bevlogen uitvaartbegeleidster, met een luisterend oor, hart voor mensen, maar ook organisatorisch sterk. Ze houdt ervan om met mensen mee te denken om nieuwe herinneringen te maken, door een uitvaart zo te helpen organiseren dat er een warm en fijn gevoel overblijft. Uiteindelijk zullen nabestaanden de afwezigheid van hun geliefde moeten omzetten in dierbare herinneringen. En die bewaar je in je hart!

“Ondanks dat ik dagelijks verdriet zie en meebeleef, blijft het mij raken. Maar ik ben er niet om met de naasten mee te huilen. Op die momenten moet ik mijn emoties ‘parkeren’, even uitschakelen. Mijn taak is dan om te zorgen dat er goed en waardig afscheid genomen kan worden. Op de manier die men voor ogen heeft. Dat is mijn taak en mijn doel.”
 
Janet Bloks schrijft columns over wat zij allemaal mee maakt tijdens haar werkt als uitvaartbegeleider.
 

Emiel Bezembinder

'niets mooiers, dan werken voor de mensen in de regio'

Alweer ruim 12 jaar werkzaam als uitvaartbegeleider. Gaat voor een mooi eindresultaat. Is pas tevreden wanneer de familie tevreden is. Mag graag mountainbiken en dan vooral op zijn favoriete eiland Ameland. Geboren in Steenwijk en gaat hier ook niet meer vandaan.

“Ik kom uit de regio. Daarmee deel ik het nuchtere dat veel mensen in deze omgeving hebben. Ik ben hier echt thuis en weet hoe het hier werkt, hoe we hier met elkaar omgaan. Dat merken de families waar ik kom en dat vindt men fijn. Zeker in zo'n zware periode is herkenning heel welkom."

 

 

 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !