Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
op het moment dat het nodig is

Keurmerk Uitvaartzorg

Wij zijn uiteraard aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). De consument heeft recht op transparantie en inzicht in wat wij doen. De BGNU doet haar best om dit te vergroten.
Daarnaast zijn wij lid van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU): vertrouwen op kwaliteit en rekenen op de beste zorg en dienstverlening. Met het Keurmerk Uitvaartzorg bent u gegarandeerd van een goede, professionele organisatie.

  1. Heldere afspraken over de uitvoering. Wat mag u van ons verwachten en waar kunt u op rekenen.
  2. Transparante kostenbegroting. Zo snel mogelijk na het aannemen van een uitvaart. Daarmee weten u en de nabestaanden waar u (financieel) aan toe bent.
  3. Goede organisatie van de uitvaart. Van het eerste contact tot het laatste moment van zorg.
  4. Bekwaam personeel dat goed opgeleid is. Een uitvaartbegeleider moet een minimaal aantal uitvaarten per jaar verzorgen. Daarnaast hechten wij aan bijscholing. Dat geeft de zekerheid dat uw uitvaart in goede handen is.
  5. Doelmatige klachtenafhandeling. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan dan is er een vaste procedure om uw klacht samen bespreekbaar te maken en op te lossen.
  6. Klanttevredenheidsonderzoek. Iedere keurmerkhouder voert elk jaar een tevredenheidsonderzoek uit. Uw mening vinden wij belangrijk. Wij willen onze dienstverlening steeds verbeteren. De Laatste Eer wordt door nabestaanden gemiddeld beoordeeld met een 9,45 (2022).

Meer informatie vindt u op de website van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

GreenLeave Keurmerk

Een duurzame uitvaart. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Voor De Laatste Eer is het een belangrijke ontwikkeling. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen onze vereniging. In de manier waarop wij werken en in de mogelijkheden voor het bieden van duurzame uitvaartzorg en -producten. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Stichting GreenLeave.

GreenLeave bestaat sinds 2014. De landelijke stichting is gericht op de promotie en ontwikkeling van duurzaamheid in de uitvaartbranche. Die gedachte past bij De Laatste Eer. Wij vinden het belangrijk om duurzame uitvaarten te kunnen verzorgen voor nabestaanden. Ook omdat dit steeds vaker de wens is van de overledene. Iemand die tijdens het leven duurzame keuzes maakt, ziet dat ook graag terug in zijn of haar uitvaart.

Met het GreenLeave Keurmerk komen wij tegemoet aan duurzame wensen. Veel onderdelen van een uitvaart zijn al duurzaam te regelen en verzorgen. Door onze toetreding tot de stichting hebben wij nog meer inzicht in de huidige en toekomstige mogelijkheden.

Vraagt u er gerust naar. Wij vertellen u er graag meer over. Of kijk verder op deze website wat er wordt verstaan door ons over een duurzame uitvaart en hoe wij een duurzame uitvaart concreet kunnen invullen.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !