Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Cremeren

Net als begraven is de keuze voor cremeren zeer persoonlijk. U kiest ervoor omdat het past bij wie u bent. Vanuit traditie of religie of omdat u het wellicht een mooie gedachte vindt. Terug naar de natuur en de cirkel die weer rond is.

Cremeren is een schone manier van afscheid nemen, goedkoper dan begraven en het afscheid vindt plaats in een comfortabele en sfeervolle omgeving.

As bestemming

Kiezen voor cremeren betekent ook kiezen voor vrijheid. U of uw nabestaanden geven namelijk zelf invulling aan uw laatste bestemming. As kan worden uitgestrooid op een voor u bijzondere plek of kan bewaard worden in een sierurn, glasobject of gedenksieraad. Misschien past een urnenmuur of -graf met een persoonlijke gedenkplaat meer bij u of de overledene.

Vertelt u ons uw wensen

Veel kan en veel mag bij een crematie. Wij laten u graag zien wat er zoal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde pagina's: 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !