Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Een eervolle rustplaats

Een plek waar nabestaanden naar toe kunnen gaan. Om stilte te vinden en om herinneringen op te halen. Begraven is een bewuste en vooral persoonlijke keuze. Vanuit geloofsovertuiging bijvoorbeeld. Of omdat het voor u natuurlijk voelt. Misschien heeft u een mooie begraafplaats in gedachten of wilt u dichtbij een eerder overleden naaste zijn.

Kiezen voor begraven doet u omdat het past bij u of bij de persoon van wie u afscheid neemt. De Laatste Eer helpt u bij het maken van keuzes die komen kijken bij begraven. De begraafplaats, een ingetogen steen of een veelzeggend grafmonument. Wij vertellen u wat er mogelijk is en hoe de laatste rustplaats een echt persoonlijke gedenkplaats wordt.

Neemt u gerust contact met ons op via 0521 - 513 660. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !