Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

De uitvaart regelen

Een waardevolle herinnering aan de persoon die u lief heeft. Zo moet een uitvaart zijn. Wij nemen daarom samen met u de tijd om het goed te regelen. In alle rust en stap voor stap. Want niet alles hoeft meteen geregeld te zijn. Dat eerste moment van verdriet is namelijk voor u en uw naasten.

Nadat u de eerste emoties ruimte heeft gegeven, neemt u contact met ons op. Op dat ogenblik regelen wij wat dan echt nodig is. De rest komt in de loop van de dagen en daar begeleiden wij u bij.

Een afscheid naar uw wens

Eigenlijk is alles mogelijk bij een uitvaart. Wij laten het u zien en denken met u mee. Over bijvoorbeeld uitvaartmuziek, de rouwkaart en de locatie. Alles wat nodig is om de uitvaart naar uw wens in te vullen. Uiteindelijk maakt u zelf de keuzes die bij u passen. Zodat op de dag van de uitvaart alles precies zo gaat zoals het afscheid moet zijn. Een herinnering aan het leven.

Onze uitvaartbegeleiders staan u graag bij!

Wilt u uw wensen al van te voren vastleggen? Vul ons uitvaartcodicil in. U neemt uw nabestaanden veel zorg uit handen.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !