Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Uitvaart Meppel

De mooiste uitvaart in Meppel

DLE Uitvaarverzorging

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Meppel? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Meppel en omstreken.

Uw uitvaart in Meppel

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleider in Meppel

 

Janet Bloks is de begeleidster voor een uitvaart in Meppel
Janet Bloks.

'afscheid nemen is: je realiseren dat definitieve afwezigheid verdergaat als aanwezigheid in je hart'

Zij is een bevlogen uitvaartbegeleidster, met een luisterend oor, hart voor mensen en is ook organisatorisch sterk. Ze houdt ervan om met mensen mee te denken om nieuwe herinneringen te maken, door een uitvaart zo te helpen organiseren dat er een warm en fijn gevoel overblijft. Uiteindelijk zullen nabestaanden de afwezigheid van hun geliefde moeten omzetten in dierbare herinneringen. En die bewaar je in je hart!

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Meppel?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0521 - 51 36 60.

De Laatste Eer, de uitvaartverzorger in uw regio

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Wij werken in de regio. Van Wolvega, Steenwijk tot Meppel en van Emmeloord tot Hoogeveen helpen wij iedereen met het verzorgen van een passend afscheid. Wij zijn dus actief in maar liefst 3 provincies, Friesland, Overijssel en Drenthe. 

Sinds 1883 werken wij in de regio. Dat maakt ook dat wij de gebruiken van de regio kennen. Bijvoorbeeld van Staphorst, de Wijk, Giethoorn, Tuk, Blokzijl, Wapserveen, Oldemarkt, Diever, Vollenhove, Noordwolde en noem maar op.

De Laatste Eer is er voor iedereen. Of u bij ons een verzekering heeft of niet. Wij staan iedereen bij die een beroep op ons doet om een passende herinnering te realiseren.

Bel bij overlijden 0521 - 513 660 24 uur per dag

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !