Menu

De mooiste uitvaart in Meppel

DLE Uitvaarverzorging

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Meppel? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Wolvega en omstreken.

Uw uitvaart

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleiders in Meppel

Mandy Kartodikromo-Syri is een vaste uitvaartbegeleidster voor de regio Meppel.

Als uitvaartbegeleidster ondersteun en begeleid ik de familie na het overleden van een dierbare.  Als de telefoon gaat, omdat iemand is overleden, dan is er aan de andere kant van de lijn altijd veel gaande. Een wirwar aan emoties en zaken die geregeld moeten worden.

Hier kom ik als uitvaartbegeleidster op een intens moment binnen. Om de familie te ondersteunen. En om te begeleiden. Soms op de achtergrond. Soms op de voorgrond. Net wat de familie wenst en bij hen past. In ieder geval sámen. 

Mandy is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Meppel

'Eervol werk om dierbaren te mogen verzorgen en te begeleiden naar hun laatste rustplaats'

De andere uitvaartbegeleidster voor de regio Meppel is Janet Bloks. 

19054_DLE_PORTRETTEN_13.jpg

'afscheid nemen is: je realiseren dat definitieve afwezigheid verdergaat als aanwezigheid in je hart'

Zij is een bevlogen uitvaartbegeleidster, met een luisterend oor, hart voor mensen en is ook organisatorisch sterk. Ze houdt ervan om met mensen mee te denken om nieuwe herinneringen te maken, door een uitvaart zo te helpen organiseren dat er een warm en fijn gevoel overblijft. Uiteindelijk zullen nabestaanden de afwezigheid van hun geliefde moeten omzetten in dierbare herinneringen. En die bewaar je in je hart!

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Meppel?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Formulier

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging