Menu

Locatie

Ons uitvaartcentrum huist in een bijzonder pand dat naast ruimte vooral intimiteit en sfeer biedt. Het monumentale gebouw aan de Kornputsingel in Steenwijk beschikt o.a. over een kapel, een condoleanceruimte en een familie-etage. Een warme omgeving voor een liefdevol afscheid en een vertrouwd samenzijn.

De kapel

De historische kapel uit 1898 biedt een bijzondere plek voor een gedenkwaardige uitvaartplechtigheid. Klassieke glas-in-loodramen en een pijporgel uit 1879 zijn hier gecombineerd met kleurrijke, moderne stoelen. De sfeervolle ruimte biedt plaats aan circa 90 mensen. De gaanderijen voorzien nog eens in 100 zitplaatsen.

Familie-etage

Voor en na een afscheidsdienst is het fijn om te kunnen rekenen op rust en privacy. De familie-etage maakt het voor de nabestaanden mogelijk om zich terug te trekken. De etage beschikt over een huiselijke kamer, een keuken en een beschut balkon grenzend aan het park Rams Woerthe.

Condoleanceruimte

Vanzelfsprekend beschikt onze locatie over een condoleanceruimte. Een rustige plek om de genodigden en gasten te ontmoeten en na afloop van de afscheidsdienst samen iets te nuttigen.

De Laatste Eer Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Kornputsingel 38 - 42, aan de rand van het centrum van Steenwijk. Voor onze kapel en pand is er volop parkeergelegenheid (gratis met parkeerschijf). Op nog geen 100 meter loopafstand bevindt zich een parkeerkelder en -dek (gratis).

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging