Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Oriƫnteren
Oriƫnteren

Het uitvaartwensenformulier

Wilt u uw wensen ten aanzien van uw uitvaart delen met of vastleggen voor uw nabestaanden? Gebruik dan het formulier uitvaartwensen. In dit formulier legt u uw wensen over uw uitvaart en contactgegevens vast die belangrijk zijn bij uw overlijden. Ook als u wilt weten wat een uitvaart ongeveer gaat kosten kunt u dit aan de hand van een ingevuld wensenformulier laten berekenen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van uw uitvaartwensen? Wij staan u graag bij.

Een overlijden van een dierbare maakt veel indruk en zorgt dat er veel geregeld moet worden. Voor nabestaanden is dit geen makkelijke tijd. Als er een uitvaartcodicil of wensenformulier is en er dus al is nagedacht over hoe de uitvaart er uit kan zien, dan biedt dat nabestaanden veel rust en ruimte. 

Het uitvaartcodicil of wensenformulier geeft een leidraad over uw wensen hoe de uitvaart er uit kan zien. Waar stelde de overledene prijs op? Begraven of cremeren? Welke bloemen, uitvaartmuziek en teksten? Alle wensen en voorkeuren kunnen vastgelegd worden. 

Het codicil of wensenformulier maakt dat er nagedacht wordt over de wensen. Zo worden er al keuzes gemaakt bij leven. Dit voorkomt veel discussie en maakt dat de overledene herinnerd wordt zoals hij/zij dat zelf graag gezien zou hebben.

Het uitvaartwensenformulier maakt het tevens mogelijk om een begroting op te stellen die op maat is. De wensen zijn tenslotte al bekend.

Download ons Uitvaartcodicil 

Social Media accounts verwijderen

Wij merken steeds vaker dat nabestaanden op een vervelende manier worden geconfronteerd met social media accounts van overleden dierbaren. Denk aan verjaardagsmeldingen en berichten op Facebook en LinkedIn. 
Op de website van UitvaartNet.nl vindt u informatie om de account of het profiel van de overledene te verwijderen. Desgewenst kunt u de account van de overledene ook omzetten naar een account met een herinneringstatus.
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !