Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Oriƫnteren
Oriƫnteren

Praktische nazorg

Na de uitvaart begint een moeilijke periode. Verdriet en leegte overheersen. Op hetzelfde moment dienen zich praktische zaken aan, zoals de keuze voor een dankbetuiging of advertentie. Wij helpen u er graag bij. Evenals de beslissing over een grafmonument of de asbestemming. Weet dat dit laatste geen haast heeft. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor op het moment dat u er aan toe bent.

Ook moet u ineens beslissingen nemen over bank- en belastingzaken, verzekeringen en notariële aangelegenheden als erfrecht. Er moet van alles geregeld worden. De Laatste Eer staat u ook hierin bij. Wij helpen u op weg en wijzen u op zaken die meteen van belang zijn en zaken die best nog even kunnen wachten. Wij zijn voor u altijd bereikbaar.

Ondersteun mij met de nazorg

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !