Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Sierurnen en gedenksieraden

Cremeren brengt iets heel waardevols met zich mee. U beslist namelijk zelf over de bestemming van uw as of dat van uw dierbare. Met een sierurn of gedenksieraad kiest u voor een zeer persoonlijke invulling.

Sierurnen en -objecten worden tegenwoordig gemaakt in elke denkbare vorm en van zeer uiteenlopende materialen. Van een ingetogen vaas van natuursteen tot een waar kunstwerk van glas of metaal. Passend bij uw interieur of als stemmig object in een urnenmuur.

Vooral ook met een gedenksieraad houdt u de herinnering heel dichtbij. Misschien draagt u het graag als ketting dichtbij uw hart of als ring tegen uw trouwring aan. Uw wens of het idee van de nabestaanden is het begin van vele mogelijkheden. Onze uitvaartbegeleiders weten wat er mogelijk is.

Ik wil graag meer informatie over sierurnen en gedenksieraden

 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !