Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel

Het magazine van De Laatste Eer Steenwijk

Er gebeurt veel in uitvaartland, net als in onze regio. Er zijn bijvoorbeeld plannen voor een crematorium dicht bij huis. Onze kijk op uitvaarten verandert ook: zo worden kinderen er anders dan vroeger steeds meer bij betrokken. En er verschijnen nieuwe en duurzame producten op de markt.

Met ons magazine willen wij u vertellen over onderwerpen waar u wellicht mee te maken
heeft (of krijgt) en over zaken die voor u van belang zijn. Ook geven we weer veel mensen het woord én we laten gezichten zien. Wellicht kent u ze. Ze komen allen uit uw regio!
Ik wens u veel leesplezier.

Download het magazine:
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !