Governance

Openheid en transparantie staan bij De Laatste Eer voorop bij alles wat wij doen. In hoe wij werken, in hoe wij onze vereniging besturen en beheren, in onze relaties en in onze doelen. Hierover hebben wij afspraken en regels vastgelegd in onze Governance Code. Ook hierover zijn wij transparant. Het document kunt u hier inzien.

Wij zijn toegetreden tot het Verbond van Verzekeraars. Dit maakt dat diverse gedragscodes door ons worden onderschreven en in de praktijk ook worden uitgevoerd. Twee gedragscodes die ook voor onze verzekerden van belang zijn, zijn de Gedragscode Verzekeraars en de Code Duurzaam Beleggen.

Privacy Statement

Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig om met de gegevens die u aan ons verstrekt. Wij vinden bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Daarom werken wij zowel volgens de Wet bescherming persoonsgegevens, de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingenvan het Verbond van Verzekeraars en met een goed beveiligingsbeleid. 

Bezoekersregistratie

Wij registreren algemene bezoekgegevens, zoals het aantal kliks op een bepaald onderwerp. Deze informatie gebruiken wij alleen om de website te verbeteren. Dit gebeurt volledig anoniem.

Cookies

Deze website maakt geen gebruik van cookies. 

Verwerking van persoonsgegevens

Als u informatie doorgeeft via onze website of aan een medewerker (bv. een formulier op de site, tijdens het adviesgesprek, het verzorgen van de uitvaart of de financiële afhandeling) vragen wij persoonlijke gegevens van u. De gegevens die we nodig hebben voor onze bedrijfsvoering leggen we vast en bewaren wij volgens de wettelijke bewaartermijnen.

Verwerking van medische gegevens

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering vragen wij om een gezondheidsverklaring (behalve bij de seniorenpolis en indien gebruik gemaakt wordt van ons Depositofonds).
Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en houden ons aan de geldende regelgeving en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van gegevens

Wilt u inzage in gegevens die wij vastleggen, gegevens wijzigen of verwijderen?
Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@dle-verzekering.nl of stuur een brief naar De Laatste Eer, t.a.v. de administratie, Kornputsingel 40 - 42a, 8331 JV Steenwijk.
 
Als u helemaal geen commerciële berichten meer wilt ontvangen, kunt u dit op dezelfde manier laten weten.
 
U krijgt binnen 4 weken een reactie van ons.

Wijzigingen statement

Wij hebben het recht om de privacy statement te wijzigen. Op onze website vindt u de meest recente informatie.
Deze privacy statement is alleen van toepassing op onze website. Als wordt verwezen naar andere websites of sociale media, is de privacy statement van toepassing van de site die u bezoekt.

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu