Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Rouwdrukwerk en/of digitale rouwkaart

Het rouwdrukwerk is één van de eerste zaken waar u over nadenkt na een overlijden. Het vertelt familie, vrienden en kennissen over het overlijden van uw dierbare en bevat informatie over de uitvaartplechtigheid. Meer nog is het een persoonlijke uiting van uw verdriet en een drager van de herinnering aan de overledene.

Een moderne rouwkaart in heldere kleuren, een dankbetuiging met zelf ontworpen afbeelding of een bidprentje met een foto uit het familiealbum. U heeft wellicht mooie ideeën over het rouwdrukwerk.

Een advertentie is nog een veelvuldig gebruikt medium. Ook daarmee is veel mogelijk zoals het gebruik van afbeeldingen en kleuren. 

Heeft u gedacht aan een digitale rouwkaart? 

Vanzelfsprekend kunnen onze uitvaartbegeleiders over alle mogelijkheden informeren en u veel voorbeelden laten zien. Daarnaast helpen wij u ook graag bij de tekstuele invulling.

Adviseer mij over rouwdrukwerk

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !