Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Oriënteren
Oriënteren

Oriënteren

We denken allemaal wel eens na over onze eigen uitvaart. Of over die van onze partner of een naast familielid. We vergeten het ook vaak net zo snel weer. Tóch is het verstandig om er eens bij stil te staan en om wensen en ideeën bespreekbaar te maken.

Als u nu nadenkt over uw uitvaart is het later goed geregeld. Dat is voor uzelf fijn om te weten en maakt het voor uw nabestaanden een stukje makkelijker in een toch al moeilijke tijd. Praat er eens over met familie of een goede vriend.

Inzicht in uw wensen

Is het in uw omgeving moeilijk bespreekbaar? Leg uw wensen dan vast in een uitvaartcodicil of bespreek het met ons. Onze uitvaartbegeleiders vertellen u graag wat er mogelijk is. In een oriënterend gesprek kunnen wij meteen bekijken wat de eventuele kosten van uw wensen zijn.

Neemt u gerust eens contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken. Vanzelfsprekend kunt daarbij vertrouwen op onze discretie.

Alles over de uitvaart:

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !