Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
De uitvaart regelen

Bloemen tijdens de uitvaart

Als laatste groet aan een dierbare, als dank of als blijk van medeleven. Bloemen hebben veel betekenis bij een afscheid. Ze bieden troost aan nabestaanden en staan voor de herinnering aan de overledene.

De keuze van uw bloemstuk

Een kleurrijk boeket of een stijlvol, traditioneel bloemstuk geven sfeer aan een uitvaart. Een rouwstuk met bloemen uit de tuin van de overledene of een groot veldboeket geplukt door kinderen en kleinkinderen. Ook voor bloemen bij het afscheid geldt: veel kan en veel mag.

Bij o.a. de volgende bloemisten in Steenwijkerland kunt u zich laten adviseren en rouwbloemstukken bestellen: Gezellig bloemen & lifestyle of Fleurop Rouwboeketten.

 

Duurzame bloemstukken

Naast de traditionele bloemstukken kunt u ook kiezen voor een duurzaam rouwboeket. Bloemen uit eigen tuin zijn bijvoorbeeld een goede optie. Bekijk de video van Green Leave over Duurzame rouwboekketten met bloemen uit eigen omgeving.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !