De mooiste uitvaart in Wolvega

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Wolvega? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Wolvega en omstreken.

Uw uitvaart

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleider in Wolvega

Steffen Jonkman is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Wolvega. Opgegroeid in Weststellingwerf kent hij de omgeving door en door. De eigenheid van de streek neemt Steffen mee in zijn werkzaamheden.

Wolvega Uitvaartbegeleider Steffen Jonkman

'een voorrecht om families te mogen helpen in een verdrietige periode'


Steffen doet zijn werk met passie en gedrevenheid om de families bij te staan in een moeilijke periode van hun leven. Hij ziet zich als een kameleon, omdat geen familie gelijk is en hij meekleurt om hun wensen en onuitgesproken woorden te vertalen in een passend afscheid. 
'Ik ben geboren en getogen in Weststellingwerf, waar ik nog steeds met groot plezier woon en De Laatste Eer er ook voor u is. Met respect, omdat het ook anders kan'.

“Werken in de uitvaart gaat over mensen, over mee- en inleven. Over geïnteresseerd zijn en iets goeds willen doen voor een ander. Dat zat altijd al in mij. Als uitvaartbegeleider sta je dicht bij de nabestaanden, je kent de wensen en voelt wat goed en gepast is. Zo maak je samen keuzes en leef je met elkaar naar het definitieve afscheid toe.”

Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Wolvega?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0521 - 513660.

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu