Inloop middag/avond te Wolvega op 26 september

Inloop middag/avond te Wolvega op 26 september

Past uw uitvaartverzekering nog wel bij uw wensen?

 

Veel mensen vragen zich af wat een uitvaart eigenlijk kost. Wanneer er een uitvaartverzekering is, dan weet men vaak niet of er geld wordt uitgekeerd of een pakket aan diensten. Over de waarde van de verzekering is ook veel onduidelijkheid.

Een goede uitvaartverzekering geeft veel rust en zadelt nabestaanden niet op met de kosten van een uitvaart. De meeste mensen sluiten een uitvaartpolis af en gaan ervan uit dat het goed geregeld is. Maar net als de tijden, veranderen ook wensen en de kosten van een uitvaart. Dat kan later teleurstellingen opleveren.

De Laatste Eer organiseert daarom op woensdag 27 september een gratis inloopmiddag en –avond. Van 16.00 uur tot 21.00 uur bent u welkom in Zalencentrum “De Rank”, Kerkstraat 49 te Wolvega.

De adviseurs van De Laatste Eer bekijken graag voor u wat u geregeld heeft, wat uw polis dekt en wat u kunt laten aanpassen. Daarnaast kunnen zij u informeren over de kosten die u bij een uitvaart mag verwachten. Dit alles is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Benieuwd of uw uitvaartpolis nog aansluit op uw wensen? Wilt u uw polis(sen) laten bekijken? Neem het samen eens door.

 

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu