Damestrio Corda Sorelle op herhaling bij De Laatste Eer

Damestrio Corda Sorelle op herhaling bij De Laatste Eer

Op zondag 24 juni klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Het concert wordt verzorgd door het trio Corda Sorelle. Drie jonge klassiek geschoolde dames.
 
Dit klassiek geschoold, virtuoos en enthousiast damestrio speelt in de bezetting viool, altviool, cello, ukelele & zang. De twee zusjes en altvioliste hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en zo werd in 2012 Corda Sorelle opgericht. Tijdens de studie van de jonge musici aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle kregen ze les van verschillende musici die gespecialiseerd zijn in kamermuziek. Het ensemble richt zich op het licht klassieke en romantische genre. Met hun afwisselende spel en vlotte presentatie zijn Lonne, Liza en Emma een voorbeeld van een nieuwe generatie klassieke musici. 
 
Het concert van Corda Sorelle vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl
Meer informatie op www.cordasorelle.nl 

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu