Menu

Het uitvaartcodicil

Wilt u uw wensen ten aanzien van uw uitvaart delen met of vastleggen voor uw nabestaanden? Gebruik dan een uitvaartcodicil. In een uitvaartcodicil legt u uw wensen over uw begrafenis en contactgegevens vast die belangrijk zijn bij uw overlijden. Ook als u wilt weten wat een uitvaart ongeveer gaat kosten kunt u dit aan de hand van een ingevuld uitvaartcodicil laten berekenen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van ons uitvaartcodicil, staan wij u graag bij.

Een overlijden van een dierbare maakt veel indruk en zorgt dat er veel geregeld moet worden. Voor nabestaanden is dit geen makkelijke tijd. Als er een uitvaartcodicil is en er dus al is nagedacht over hoe de uitvaart er uit kan zien, dan biedt dat nabestaanden veel rust en ruimte. 

Het Uitvaart Codicil geeft een leidraad over uw wensen hoe de uitvaart er uit kan zien. Waar stelde de overledene prijs op? Begraven of cremeren? Welke bloemen, muziek en teksten? Alle wensen en voorkeuren kunnen vastgelegd worden. 

Het uitvaartcodicil maakt dat er nagedacht wordt over de wensen. Zo worden er al keuzes gemaakt bij leven. Dit voorkomt veel discussie en maakt dat de overledene herinnerd wordt zoals hij/zij dat zelf graag gezien zou hebben.

Het Uitvaart Codicil maakt het tevens mogelijk om een begroting op te stellen die op maat is. De wensen zijn tenslotte al bekend.

Download ons Uitvaart Codicil 

Social Media accounts verwijderen

Wij merken steeds vaker dat nabestaanden op een vervelende manier worden geconfronteerd met social media accounts van overleden dierbaren. Denk aan verjaardagsmeldingen en berichten op Facebook en LinkedIn. Desgewenst kunt u de account van de overledene ook omzetten naar een account met een herinneringstatus.

 

 

 

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging