Menu

Rouwbegeleiding

Bent u een dierbare verloren en vindt u het moeilijk om de last van het gemis te dragen? Dan kan rouwbegeleiding u helpen te leren omgaan met dit grote verlies. Rouwen is heel persoonlijk en ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Pas na de dag van de uitvaart begint het proces om een nieuw leven te beginnen zonder uw dierbare. Dit is soms een moeilijk en eenzaam proces. Daarom staan wij voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke periode.

Waarom rouwbegeleiding?

Geen mens is hetzelfde, dat geldt ook voor een rouwproces. De één heeft meer tijd nodig dan de ander om te wennen aan het leven dat opeens zo anders is. Er is intens verdriet, maar ook onzekerheid en verwarring over alles wat eerder zo gewoon was. Heeft u na een aantal maanden het gevoel dat u vast zit in uw rouwproces, of heeft u weinig of geen mensen waar u mee kunt praten? Dan kan rouwbegeleiding u wellicht verder helpen.

Wat kan De Laatste Eer Steenwijk voor u betekenen?

Ondanks het feit dat geen rouwproces hetzelfde is, begrijpen wij bij De Laatste Eer hoe u zich voelt. Vanuit ons werk en uit onze eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om gehoord te worden en de tijd te krijgen die nodig is om u aan te passen aan uw nieuwe leven. Wij hebben een netwerk van professionals die gespecialiseerd zijn in de begeleiding van het rouwproces. Zij helpen u verder en staan u bij in de moeilijke periode na een afscheid. Met praktische zaken, maar vooral ook met de hulp waar u behoefte aan heeft. Onze uitvaartbegeleiders zorgen er graag voor dat u de juiste professionele hulp krijgt.

Ik wens ondersteuning bij het rouwproces

De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Heeft u vragen over de verzorging van een uitvaart?