Actueel
Actueel
Actueel
Keurmerk GreenLeave

Keurmerk GreenLeave

Geplaatst: 12-04-17
Afgelopen zaterdag, 8 april,  was ook De Laatste Eer aanwezig op de 3e Regionale Uitvaartbeurs in Steenwijk. Zowel het uitvaartverzekeringsbedrijf als De Laatste Eer uitvaartverzorging waren met een stand vertegenwoordigd. 
Lees verder
Wandelt u met ons mee?

Wandelt u met ons mee?

Geplaatst: 26-03-17
Rondom de Woldberg organiseren Linda Bult en Emiel Bezembinder een wandeling op zondagmiddag 26 maart . Op een ontspannen wijze wordt tijdens de wandeling ‘het gevoel van gemis’ centraal gesteld en onder woorden gebracht.
Lees verder
Goed geregeld. Dat geeft rust!

Goed geregeld. Dat geeft rust!

Geplaatst: 1-03-17
Goed geregeld! We denken of zeggen het regelmatig. Tegen onszelf of een ander. We vinden het immers fijn als zaken goed voor elkaar zijn.
Lees verder
Middag ‘Ruimte voor gemis’

Middag ‘Ruimte voor gemis’

Geplaatst: 4-01-17
Gemis en het daarbij horende gevoel van leegte. Iedereen kent het of krijgt er ooit mee te maken. Op zondag 16 oktober j.l. organiseerde De Laatste Eer Steenwijk een interactieve middag rond dit aansprekende thema. 
Lees verder
Zondagmiddagconcert

Zondagmiddagconcert

Geplaatst: 1-01-17
Op zondag 29 januari vindt alweer het 4e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Alle vier de concerten zijn georganiseerd door Lonne Klos-Pondman.
Lees verder
Kerstconcert De Laatste Eer

Kerstconcert De Laatste Eer

Geplaatst: 1-12-16
Op zondag 18 december is de kapel van De Laatste Eer Steenwijk omgetoverd in kerstsfeer. 
Lees verder
2e Kapelconcert

2e Kapelconcert

Geplaatst: 28-10-16
Op zondag 27 november klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Die middag start het 2e concert uit een nieuwe serie zondagconcerten.
Lees verder
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !