Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Stretto gitaarduo in Kapel

Stretto gitaarduo in Kapel

Geplaatst: 9-06-17
Op zondag 25 juni vindt het 9e en laatste zondagmiddagconcert van het seizoen plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. In september wordt een nieuwe serie concerten gestart waarbij ook plaats wordt ingeruimd voor koren.
Lees verder
Vrolijke klanken: Bloxy Music

Vrolijke klanken: Bloxy Music

Geplaatst: 5-06-17
Popkoor Bloxy Music laat zich horen op donderdag 8 juni om 20.00 uur vanuit de Kapel De Laatste Eer. Ons gemengde popkoor uit het pittoreske havenstadje Blokzijl bestaat sinds 2006.
Lees verder
Klaske Bos & Edu Postma

Klaske Bos & Edu Postma

Geplaatst: 19-05-17
Op zondag 28 mei vindt het 8e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Klaske Bos zingt en wordt begeleid op gitaar door Edu Postma. Ze spelen muziek in alle stijlen; van fado tot blues en country tot chanson. Warme en ontroerende zang met virtuoze, maar ook ingetogen a...
Lees verder
concert Sigrid Hof in Kapel

concert Sigrid Hof in Kapel

Geplaatst: 26-04-17
Op zondag 30 april vindt alweer het 7e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Sjors Holleboom treedt deze keer zelf op, als begeleider van Sigrid Hof.
Lees verder
Keurmerk GreenLeave

Keurmerk GreenLeave

Geplaatst: 12-04-17
Afgelopen zaterdag, 8 april,  was ook De Laatste Eer aanwezig op de 3e Regionale Uitvaartbeurs in Steenwijk. Zowel het uitvaartverzekeringsbedrijf als De Laatste Eer uitvaartverzorging waren met een stand vertegenwoordigd. 
Lees verder
Wandelt u met ons mee?

Wandelt u met ons mee?

Geplaatst: 26-03-17
Rondom de Woldberg organiseren Linda Bult en Emiel Bezembinder een wandeling op zondagmiddag 26 maart . Op een ontspannen wijze wordt tijdens de wandeling ‘het gevoel van gemis’ centraal gesteld en onder woorden gebracht.
Lees verder
Goed geregeld. Dat geeft rust!

Goed geregeld. Dat geeft rust!

Geplaatst: 1-03-17
Goed geregeld! We denken of zeggen het regelmatig. Tegen onszelf of een ander. We vinden het immers fijn als zaken goed voor elkaar zijn.
Lees verder
Middag ‘Ruimte voor gemis’

Middag ‘Ruimte voor gemis’

Geplaatst: 4-01-17
Gemis en het daarbij horende gevoel van leegte. Iedereen kent het of krijgt er ooit mee te maken. Op zondag 16 oktober j.l. organiseerde De Laatste Eer Steenwijk een interactieve middag rond dit aansprekende thema. 
Lees verder
Zondagmiddagconcert

Zondagmiddagconcert

Geplaatst: 1-01-17
Op zondag 29 januari vindt alweer het 4e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Alle vier de concerten zijn georganiseerd door Lonne Klos-Pondman.
Lees verder
Kerstconcert De Laatste Eer

Kerstconcert De Laatste Eer

Geplaatst: 1-12-16
Op zondag 18 december is de kapel van De Laatste Eer Steenwijk omgetoverd in kerstsfeer. 
Lees verder
2e Kapelconcert

2e Kapelconcert

Geplaatst: 28-10-16
Op zondag 27 november klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Die middag start het 2e concert uit een nieuwe serie zondagconcerten.
Lees verder
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !