Actueel
Actueel
Actueel
Vrolijke klanken: Bloxy Music

Vrolijke klanken: Bloxy Music

5 juni 2017

Popkoor Bloxy Music laat zich horen op donderdag 8 juni om 20.00 uur vanuit de Kapel De Laatste Eer. Het gemengde popkoor uit het pittoreske havenstadje Blokzijl bestaat sinds 2006.    

 

Bloxy Music is erg actief; zo hebben zij een concert gegeven in het crematorium Schoterhof te Heerenveen, zijn zij actief rond de kerst, Kopje Cultuur gaat ook niet aan hen voorbij en het Korenfestival in de Meenthe staat ook elk jaar op de agenda.
Het repertoire bestaat uit ballads, klassiekers, Nederlandstalige nummers maar ook stevige rocknummers uit alle decennia van de popgeschiedenis.
“Love is the message” werd gezongen door één van de populairste soulzangers van de jaren ‘70 uit Amerika, daarvan hebben zij hun eigen versie gemaakt. Ook de nummers van Claudia de Breij “Mag ik dan bij jou” en “The Rose” van Bette Midler klinken vaker in de kapel. Nu uitgevoerd door de enthousiaste koorleden en met de akoestiek van de kapel is succes verzekerd. Nummers van de Nederlandse band Kensington uit Utrecht, mogen natuurlijk niet ontbreken. Laat u door Bloxy Music verrassen en kom naar ze luisteren op 8 juni. Wie weet vindt u het zo leuk dat u met ze mee zou willen zingen! Nieuwe leden zijn altijd welkom. Tot dan en de koffie staat na afloop voor u klaar.

De toegang tot het optreden is gratis.

 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !