Actueel
Actueel
Actueel
concert Sigrid Hof in Kapel
Op zondag 30 april vindt alweer het 7e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk.

concert Sigrid Hof in Kapel

26 april 2017
Op zondag 30 april vindt alweer het 7e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk.
Sjors Holleboom treedt deze keer zelf op, als begeleider van Sigrid Hof. Sigrid en Sjors spelen muziek van onder andere de Beatles, Billy Joel en Bob Dylan. Maar ook liedjes op teksten van Sigrid zelf. Het wordt een geheel akoestisch optreden.

Het concert vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@sjorsholleboom.nl

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !