Actueel
Actueel
Actueel
Goed geregeld. Dat geeft rust!

Goed geregeld. Dat geeft rust!

1 maart 2017

Goed geregeld! We denken of zeggen het regelmatig. Tegen onszelf of een ander. We vinden het immers fijn als zaken goed voor elkaar zijn. Dat geeft rust. Vooral dat wat we vandaag belangrijk vinden, krijgt onze aandacht. Maar hoe zit dat met de zaken van morgen?

Heeft u bijvoorbeeld uw pensioen goed geregeld? Of denkt u zoals velen: dat komt nog wel, tijd genoeg. Zo staan veel mensen ook zelden stil bij de mogelijkheid dat een overlijden zo ineens kan gebeuren. Of dat een dierbare niet meer in staat is, bijvoorbeeld door ziekte of dementie, om aan te geven wat zijn of haar wensen zijn.

Nu voor later
Heeft het betrekking op de toekomst en wordt het ingewikkeld, dan denken we er liever niet over na. Of we stellen het uit. Soms zelfs tot het te laat is. En dan moet er ineens veel geregeld worden. Daarom is het goed om vandaag eens vooruit te kijken naar morgen. Janet Bloks en Steffen Jonkman, uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer Steenwijk, organiseren samen met De Werven Netwerk Notarissen een informatie-avond over dit onderwerp.

Op woensdagavond 15 maart neemt notaris Ytje de Kroon u mee in dit onderwerp. Zij vertelt in begrijpelijke taal waar je mee te maken krijgt wanneer een dierbare overlijdt of niet meer voor zichzelf kan zorgen. U hoort bovendien wat u nu kunt regelen om het later goed in orde te hebben. Onlangs is de wet rond het aanvaarden van een nalatenschap ingrijpend veranderd. Maar wat heeft u daar mee te maken.

U bent welkom op 15 maart a.s. van 19.30 – 21.30 uur in Zalencentrum “De Rank”, Kerkstraat 49 te Wolvega. Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en thee. De toegang is gratis en na afloop is er gelegenheid om in alle rust na te praten.

Programma

19.00 uur            Inloop met koffie en thee
19.30 uur            Welkom door Steffen Jonkman, uitvaartbegeleider De Laatste Eer Steenwijk
19.40 uur            Presentatie door mevrouw mr. Y. de Kroon, notaris uit Wolvega
20.50 uur            Kleine koffie pauze
21.30 uur            Gelegenheid tot het stellen van vragen en nog even na te praten
22.00 uur            Afsluiting

Aanmelden

U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet op te geven.
Voor “De Rank” is het echter wel fijn om te weten op hoeveel personen zij kunnen rekenen.
Wilt u aanwezig zijn op 15 maart?
U kunt het ons laten weten op telefoonnummer 0521 – 513 660 of via de mail op info@dle-uitvaart.nl

Uiteraard zijn uw familieleden, vrienden en bekenden ook van harte welkom.

Wij ontmoeten u graag op 15 maart!

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !