Actueel
Actueel
Actueel
2e Kapelconcert

2e Kapelconcert

28 oktober 2016

Op zondag 27 november klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Die middag start het 2e concert uit een nieuwe serie zondagconcerten. Het eerste concert werd verzorgd door het trio Corda Sorelle. Drie jonge klassiek geschoolde dames. Nu zal het Acacia trio optreden.

Het Acacia trio bestaat uit pianist Masha Galperina, klarinettist/tenor Walther Pondman en violiste/sopraan Lonne Klos-Pondman. Ze spelen enkele jaren met elkaar en treden met regelmaat op bij veel verschillende gelegendheden.

Door de variatie aan instrumenten en de toevoeging van vocale muziek, hebben ze een breed repertoitre van muziek. Werken van o.a. Schubert, Verdi en Piazzolla zullen deze zondag klinken. Zowel klassiek als lichte muziek zal ten gehore worden gebracht.

Het concert van het Acacia trio vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.


Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl

Meer informatie op www.lonnepondman.nl 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !