Actueel
Actueel
Actueel
Middag ‘Ruimte voor gemis’

Middag ‘Ruimte voor gemis’

4 januari 2017

Gemis en het daarbij horende gevoel van leegte. Iedereen kent het of krijgt er ooit mee te maken. Op zondag 16 oktober j.l. organiseerde De Laatste Eer Steenwijk een interactieve middag rond dit aansprekende thema. Een middag vol herkenbare verhalen en verschillende manieren om ermee om te gaan.

Deze middag wordt wederom georganiseerd voor u op zondag 22 januari.

Als je iemand missen moet. Op de vierde zondag van januari staat het thema centraal tijdens een bijzondere middag in de kapel aan de Kornputsingel. Daarmee geeft De Laatste Eer betekenis en invulling aan het voor velen herkenbare gevoel. Dit doen de uitvaartbegeleiders vanuit eigen ervaring en in samenwerking met mensen uit de regio. Onder meer een verliesconsulent en een zangeres zorgen samen voor een gevarieerd en persoonlijk programma.

Programma vol gevoel en variatie
De kapel opent vanaf 13.30 uur zijn deuren voor iedereen die een gemis ervaart of op een andere manier geïnteresseerd is in het onderwerp, om 14.00 uur is de opening. Tijdens deze interactieve middag worden begrippen als ‘samen zijn’, ‘ontmoeten’, ‘delen’ en ‘verdriet en ontspanning’ op verrassende manieren belicht.

Sjoukje Heijs is verliesconsulent en geeft ondersteuning en advies bij verlies en de emoties die daarbij komen kijken.

Er is ook ruimte voor ontspanning op lichamelijk en geestelijk vlak. Dit wordt verzorgd door Jolanda Eggink. Zij geeft stoelmassages in een rustige omgeving met achtergrondmuziek of gewenste stilte.

Ook muziek speelt een belangrijke rol speelt bij afscheid, verdriet en gemis. Volgens zangeres Sigrid Hof zijn muziek en zingen vanuit je hart mooie manieren om uiting te geven aan je gevoel. Sigrid zorgt voor de muzikale invulling met zang uit en voor het hart.

Gratis aanmelden
De themamiddag is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom en vrij om deel te nemen aan het programma. Actief of uiteraard in alle rust en stilte.

Emiel Bezembinder en Linda Bult, uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer, heten u graag welkom vanaf 13.30 uur.

Om te weten op hoeveel personen zij mogen rekenen, is persoonlijke aanmelding wel gewenst. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar Emiel Bezembinder of Linda Bult op 0521-513 660 of bezembinder@dle-uitvaart.nl.

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !