Actueel
Actueel
Actueel
Stretto gitaarduo in Kapel

Stretto gitaarduo in Kapel

9 juni 2017

Op zondag 25 juni vindt het 9e en laatste zondagmiddagconcert van het seizoen plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. In september wordt een nieuwe serie concerten gestart waarbij ook plaats wordt ingeruimd voor koren.

Zover is het nog niet. Op zondag 25 juni speelt het fameuze Stretto gitaarduo in de Kapel aan de Kornputsingel in Steenwijk. Bezoekers van het concert kunnen rekenen op de spectaculaire virtuositeit van de gitaristen Tom Edskes en Sjors Holleboom. Sjors heeft de afgelopen concerten georganiseerd en treedt nu ook zelf op. Op het programma staat muziek van klassiek tot modern. Het belooft een afwisselende muzikale middag te worden. Extra bijzonder wordt de uitvoering van het werk Epitaph, geschreven voor het Stretto gitaarduo door de Nederlandse componist Arend Gerds: een wereldpremière. Ook de muziek van Antoine de L'Hoyer en Ludovico Einaudi maken dit een concert om niet te missen!

Het concert vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@sjorsholleboom.nl

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !