Actueel
Actueel
Actueel
Corda Sorelle in Kapel

Corda Sorelle in Kapel

14 september 2017

Op zondag 24 september klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Die dag start een nieuwe serie zondagconcerten. Vrijwel alle concerten vinden in de middag plaats maar het eerste concert zal een “koffieconcert” zijn.Het eerste concert wordt verzorgd door het trio Corda Sorelle. Drie jonge klassiek geschoolde dames.

Dit klassiek geschoold, virtuoos en enthousiast damestrio speelt in de bezetting viool, altviool, cello, ukelele & zang. De twee zusjes en altvioliste hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en zo werd in 2012 Corda Sorelle opgericht. Tijdens de studie van de jonge musici aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle kregen ze les van verschillende musici die gespecialiseerd zijn in kamermuziek. Het ensemble richt zich op het licht klassieke en romantische genre. 

Klassiek en hedendaags
“Het is het eerste in een serie van maar liefst tien concerten”, vertelt David Meiboom, directeur van De Laatste Eer Steenwijk. “Wij organiseren de reeks in samenwerking met Lonne Klos-Pondman , Sjors Holleboom en diverse koren. Tot en met juni volgend jaar stellen wij het podium van onze kapel graag weer ter beschikking om diverse optredens mogelijk te maken.

Het concert van Corda Sorelle vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 10:30 uur. Het concert begint om 11:00 uur. Het concert wordt onderbroken voor een korte koffiepauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl

Meer informatie op www.cordasorelle.nl 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !