Actueel
Actueel
Actueel
Zondagmiddagconcert

Zondagmiddagconcert

1 januari 2017

Op zondag 29 januari vindt alweer het 4e zondagmiddagconcert plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Alle vier de concerten zijn georganiseerd door Lonne Klos-Pondman. Lonne geeft enige jaren met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen. Sinds 2014 is ze viooldocent bij de Zwolse Vioolschool en in 2016 is ze begonnen als docent bij de muziekschool Rythm and Music.

Valentinas trio is opgericht begin 2015 en alle musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Dit pianotrio bestaat uit Liza Pondman (celliste & zangeres), Lonne Klos-Pondman (violiste & zangeres) en Masha Galperina (pianiste). De zusjes Pondman zingen beide ook. Liza is een mezzo-sopraan en Lonne is een sopraan. Ze verzorgen een gevarieerd programma met klassieke pianotrio's en solo stukken. Ook prachtige aria's en duetten zullen klinken.

Volgende series
Het stokje van Lonne wordt in februari overgenomen door Sjors Holleboom. Sjors organiseert tot en met juni de volgende concerten.

Het concert van het Valentina Trio vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl

Meer informatie op www.lonnepondman.nl

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !