Actueel
Actueel
Actueel
Kerstconcert De Laatste Eer

Kerstconcert De Laatste Eer

1 december 2016

Op zondag 18 december is de kapel van De Laatste Eer Steenwijk omgetoverd in kerstsfeer. Die middag start alweer het laatste concert van dit jaar. Omdat eerste Kerstdag in het weekend valt, vindt het Kerstconcert een week eerder plaats.

Het Camelia quartet bestaat uit celliste en mezzo-sopraan (Liza Pondman), klarinettist en tenor (Walther Pondman), violiste en sopraan (Lonne Klos-Pondman) en pianiste (Masha Galperina).

Het ensemble laat een levendige afwisselende repertoire-keuze horen met klassieke en moderne componisten. Prachtige (on)bekende duetten en aria’s komen aan bod, maar ook lichte muziek zoals tango’s, filmmuziek en jazz ballads worden uitgevoerd. Kortom: een kwartet dat van bijna alle markten thuis lijkt te zijn en garant staat voor een veelbelovend programma. Vanwege de Kerstperiode is het repertoire special aangepast en zullen ook prachtige kerstliederen klinken waaronder ‘O holy night, Silent night, I’ll be home for Christmas’, etc.

Klassiek en hedendaags
“Het is het alweer het derde in een serie van maar liefst negen concerten”, vertelt David Meiboom, directeur van De Laatste Eer Steenwijk. “Wij organiseren de reeks in samenwerking met Lonne Klos-Pondman en Sjors Holleboom. Tot en met juni volgend jaar stellen wij het podium van onze kapel graag weer ter beschikking om diverse optredens mogelijk te maken. Het enthousiaste ontvangst tijdens Kopje Cultuur in september, heeft ons doen besluiten dit vaker te organiseren. Op een laagdrempelige manier kan Steenwijk en omgeving kennis maken met een verscheidenheid aan muzikanten. Een special Kerstconcert vonden we eigenlijk goed passen”.

Het concert van het Camelia quartet vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl

Meer informatie op www.lonnepondman.nl

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !