Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Uitvaart Wolvega

De Laatste Eer - Uitvaart Wolvega

De Laatste Eer Uitvaartverzorging

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie.

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Wolvega? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Wolvega en omstreken.

Alles over de uitvaart in Wolvega

Een waardevolle herinnering aan de persoon die u lief heeft. Zo moet een uitvaart zijn. Wij nemen daarom samen met u de tijd om het goed te regelen. In alle rust en stap voor stap. Want niet alles hoeft meteen geregeld te zijn.

Nadat u de eerste emoties ruimte heeft gegeven, neemt u contact met ons op. Op dat ogenblik regelen wij wat dan echt nodig is. De rest komt in de loop van de dagen en daar begeleiden wij u bij.

Eigenlijk is alles mogelijk bij een uitvaart. Wij laten het u zien en denken met u mee. Over bijvoorbeeld uitvaartmuziek, de rouwkaart en de locatie. Alles wat nodig is om de uitvaart naar uw wens in te vullen. Uiteindelijk maakt u zelf de keuzes die bij u passen. Zodat op de dag van de uitvaart alles precies zo gaat zoals het afscheid moet zijn.

Wilt u uw wensen al van te voren vastleggen? Vul ons uitvaartcodicil in. U neemt uw nabestaanden veel zorg uit handen.

Wilt u stap voor stap weten wat u moet doen bij overlijden? Bekijk dan onze checklist voor overlijden.

Uw Uitvaart in Wolvega: de kosten

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart in Wolvega zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Bij een begrafenis moet wel rekening worden gehouden met extra bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld grafrechten, openen/sluiten van het graf, een gedenkmonument etc.

Vanzelfsprekend kan een uitvaart minder of meer kosten. Voor ieder budget is het mogelijk om een uitvaart te verzorgen. Zo is het afhankelijk van de locatie, muziek, doodskist et cetera. Lees hier meer over de kosten van een uitvaart

Locaties voor een uitvaart in Wolvega

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

  • Locatie 1
  • Locatie 2
  • Locatie 3
  • Locatie 4

Bekijk alle uitvaartlocaties in Wolvega.

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Wolvega?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Of bel ons direct op 0561 - 74 50 51.

De Laatste Eer, de uitvaartverzorger in uw regio

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Wij werken in de regio. Van Wolvega, Steenwijk tot Meppel en van Emmeloord tot Hoogeveen helpen wij iedereen met het verzorgen van een passend afscheid. Wij zijn dus actief in maar liefst 3 provincies, Friesland, Overijssel en Drenthe. 

Sinds 1883 werken wij in de regio. Dat maakt ook dat wij de gebruiken van de regio kennen. Bijvoorbeeld van Staphorst, de Wijk, Giethoorn, Tuk, Blokzijl, Wapserveen, Oldemarkt, Diever, Vollenhove, Noordwolde en noem maar op.

De Laatste Eer is er voor iedereen. Of u bij ons een verzekering heeft of niet. Wij staan iedereen bij die een beroep op ons doet om een passende herinnering te realiseren.

Bel bij overlijden 0521 - 513 660 24 uur per dag

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !