Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Vertelvoorstelling

Een bed in de kamer - Vertelvoorstelling

Praten over ziek zijn en afscheid nemen kan soms lastig zijn. Het zijn onderwerpen waar we het in het dagelijks leven niet snel over hebben.

Maarten Vogelaar, therapeut en verhalenverteller, heeft daarom speciaal voor uitvaartverzorging De Laatste Eer een vertelvoorstelling geschreven, die op een frisse en heldere manier over dit onderwerp vertelt.

In deze boeiende voorstelling kruipt Maarten in de huid van de familieleden die proberen om te gaan met het naderende einde van oma Klaver. Een verhaal over troost, hoop, over het bevlogen werk van de uitvaartverzorger en over zien wat werkelijk belangrijk is in het leven.

De voorstelling wordt gespeeld op woensdag 5 juni 2019 om 19:30 uur in De Maargies Hoeve (Kallenkote). Naderhand is er gelegenheid om na te praten.

Bezoek aan de voorstelling is gratis.
Wel is het nodig om even aan te melden via 0521 513 660 of via onze website.

De Laatste Eer, de uitvaartverzorger in uw regio

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Wij werken in de regio. Van Wolvega, Steenwijk tot Meppel en van Emmeloord tot Hoogeveen helpen wij iedereen met het verzorgen van een passend afscheid. Wij zijn dus actief in maar liefst 3 provincies, Friesland, Overijssel en Drenthe. 

Sinds 1883 werken wij in de regio. Dat maakt ook dat wij de gebruiken van de regio kennen. Bijvoorbeeld van Staphorst, de Wijk, Giethoorn, Tuk, Blokzijl, Wapserveen, Oldemarkt, Diever, Vollenhove, Noordwolde en noem maar op.

De Laatste Eer is er voor iedereen. Of u bij ons een verzekering heeft of niet. Wij staan iedereen bij die een beroep op ons doet om een passende herinnering te realiseren.

Bel bij overlijden 0521 - 513 660 24 uur per dag

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !