Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Zondagmiddagconcert met Stretto gitaarduo

Zondagmiddagconcert met Stretto gitaarduo

17 juni 2019

Op zondag 30 juni vindt het laatste zondagmiddagconcert van het seizoen plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. In het najaar wordt weer gestart met een nieuw seizoen.
Zover is het nog niet. Op zondag 30 juni speelt het fameuze Stretto gitaarduo in de Kapel aan de Kornputsingel in Steenwijk. Bezoekers van het concert kunnen rekenen op de spectaculaire virtuositeit van de gitaristen Tom Edskes en Sjors Holleboom. Sjors heeft de afgelopen concerten georganiseerd en treedt nu ook zelf op. Op het programma staat muziek van klassiek tot modern. Het belooft een afwisselende muzikale middag te worden. Extra bijzonder wordt de uitvoering van het werk Sarabande door de Nederlandse componist Jaap Cramer. Ook de muziek van Frédéric Chopin en Ludovico Einaudi maken dit een concert om niet te missen!
Het concert vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entree is gratis met een vrijwillige bijdrage na afloop. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@sjorsholleboom.nl

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !