Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Zondagconcert

Zondagconcert "Kom bij me Lief"

15 maart 2023

Op zondag 26 maart a.s. is Sjors Holleboom weer te gast in de Kapel van De Laatste Eer, samen met Ellen en Adri. In “Kom bij me lief” vertolken zij op eigen wijze Nederlandstalige kleinkunst- en poprepertoire. Verwacht fijne speelse en ontroerende luisterliedjes met een verhaal. Liedjes die je als luisteraar meenemen van melancholie naar hoop en verwachting…… De drie stemmen ondersteund door twee gitaren en één mondharmonica, zorgen voor een intiem en kleurrijk samenspel.
 
Ben je benieuwd? Dan ben je van harte welkom op zondag 26 maart in de Kapel van de Laatste Eer, Kornputsingel 40 in Steenwijk!
Het concert begint om 14.30 uur en na afloop staat er een kop koffie of thee met wat lekkers klaar.
 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !