Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

6 januari 2023

De uitvaartbegeleid(st)er is steun en aanspreekpunt voor de nabestaanden tijdens het regelen van een afscheid. Hij of zij geeft voor, tijdens en na het afscheid heldere adviezen, denkt mee, verrast en helpt knopen doorhakken voor de familie. De uitvaartbegeleid(st)er is eindverantwoordelijk voor het organiseren van een afscheid dat een blijvende en waardevolle herinnering vormt voor de nabestaanden.

Momenteel werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Dit vraagt om een uitvaartbegeleid(st)er die initiatieven toont, échte meerwaarde wil leveren en het gezicht wil zijn van De Laatste Eer.

Interesse in een veelzijdige uitvaartfunctie?

Onder ‘Over ons’ vind je meer informatie over het gewenste functieprofiel en de wijze van solliciteren. Hier kan je ook je motivatie en CV plaatsen als je wilt solliciteren.

We horen graag van je!

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !