Actueel
Actueel
Actueel
Verliesverwerking. Hoe kan je daar mee omgaan?

Verliesverwerking. Hoe kan je daar mee omgaan?

4 november 2017

Hoe ga je om met verliesverwerking?

De dood, scheiden maar ook verhuizen of je baan verliezen. Dit zijn een aantal gebeurtenissen waar rouw of verliesverwerking aan te pas komt.

Maar wat verandert er nog meer in een gezin of familie. Wat voor rol had iemand en hoe nu verder? Loslaten. Een zin die veel uitgesproken wordt. Maar wat is dat en hoe doe je dat? Oordelen, waarom doen we dat en hoe gaan we daar mee om?

Op woensdagavond 8 november om 19.30 uur neemt Janny van ’t Zand - Fokkema u mee in o.a. deze vraagstukken. Janny is rouwtherapeut, systeemtherapeut en lichaamsgericht coach.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom en staat er een kopje koffie voor u klaar. Nadien is er tijd om na te praten en wat te drinken.

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !