Actueel
Actueel
Actueel
Uitvaartbeurs Wolvega op 7 oktober

Uitvaartbeurs Wolvega op 7 oktober

2 oktober 2017

Uitvaartbeurs Wolvega: nieuwe trends in uitvaart en afscheid
De Laatste Eer Uitvaartverzorging organiseert een uitvaartbeurs op zaterdag 7 oktober a.s.

De Laatste Eer Uitvaartverzorging vindt het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd zijn en blijven. Daarom organiseren zij samen met een aantal branchegenoten een beurs om te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart. U kunt kennismaken met trends en mogelijkheden op het gebied van uitvaart en afscheid.

‘Wij merken dat er veel vragen leven op het gebied van uitvaart’, vertelt David Meiboom, directeur van De Laatste Eer. ‘Ook is de drempel soms wat hoog om een afspraak te maken voor enige voorlichting of om bepaalde vragen te stellen. Met deze uitvaartbeurs is er gelegenheid om rustig rond te kijken en te ontdekken wat er zoal mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging en een persoonlijk afscheid’.

Zo zijn er standhouders die kunnen informeren over rouwdrukwerk, bijzondere urnen en uitvaartkisten. Maar ook medewerkers van een natuurbegraafplaats en crematorium. U kunt er terecht voor uitvaartverzekeringen, maar ook voor het maken van een passende video- of fotopresentatie.

Uiteraard is De Laatste Eer Uitvaartverzorging prominent aanwezig en kunt u persoonlijk kennis maken met hun “man uit Wolvega” Steffen Jonkman. 'Ik ben geboren en getogen in Weststellingwerf, waar ik nog steeds met groot plezier woon en De Laatste Eer er ook voor u is. Met respect, omdat het ook anders kan'.

U bent op zaterdag 7 oktober van 11.00 – 16.00 uur van harte welkom in Zalencentrum “De Rank” te Wolvega, Kerkstraat 49.

 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !