Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Open Huis bij De Laatste Eer met Actie “Dress for Success”

Open Huis bij De Laatste Eer met Actie “Dress for Success”

6 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober gaan de kapeldeuren open bij De Laatste Eer.
Van 11.00 tot 16.00 uur is er weer een Open Huis aan de Kornputsingel 42 te Steenwijk.
Bezoekers kunnen dan op een ongedwongen wijze van gedachten wisselen met medewerkers van De Laatste Eer. Of het nu over zaken gaat met betrekking tot een uitvaart, de kosten daarvan of een verzekering. Medewerkers staan graag klaar om uw vragen te beantwoorden.
Daarnaast is er o.a. een uitvaartfotograaf aanwezig, een rouw-coach, kunt u bijzondere sierraden bewonderen etc. Muzikaal wordt het Open Huis omlijst door troubadour Columba die een aantal optredens verzorgt. Genoeg reden dus om eens langs te komen.
 
De Laatste Eer is ooit opgericht voor iedereen in onze regio. Als vereniging wil zij midden in de maatschappij staan en ook een positieve bijdrage leveren aan haar bewoners.
Aan het Open Huis is dan ook een goed doel gekoppeld. Er is samenwerking gezocht met “Dress for Success” (www.dressforsuccess.nl).  Deze organisatie helpt iedereen die geen inkomen heeft of een uitkering ontvangt, met passende kleding om succesvol te solliciteren. Met een medewerker van Dress for Success wordt besproken op wat voor functie iemand solliciteert en welke kleding daar het beste bij past.
Kijkt u daarom eens in uw kledingkast en breng die kleding mee op 12 oktober die niet versleten of verwassen zijn, geen vlekken of gaten hebben, maar waarin je nog prima je toekomstige werkgever kunt ontmoeten. “Dress for Success” is vooral op zoek naar nette spijkerbroeken, mooie overhemden of blouses, colbertjes, nog nette schoenen en accessoires zoals tassen en riemen. Er is veel vraag naar de grote maten, zowel voor heren als dames. Een mooie gelegenheid om eens flink door uw kledingkast te gaan en iemand anders te helpen met de zoektocht voor een mooie baan. Uw bijdrage is heel erg welkom!
 
We ontmoeten u graag op 12 oktober, met of zonder weg te geven kleding! 
 
Team De Laatste Eer

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !