Actueel
Actueel
Actueel
Klassieke gitaren uit Zwolle in de Kapel
Klassieke gitaren in de Kapel

Klassieke gitaren uit Zwolle in de Kapel

16 mei 2019

Op zondag 26 mei vindt er een speciaal concert plaats, georganiseerd door Sjors Holleboom.
Het zondagmiddagconcert wordt verzorgd door Jelle Beckers (1994) en Martijn Ruiter (1996).
Beide studeren klassieke gitaar aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Tijdens hun studie ontdekten zij hun voorliefde voor hedendaagse muziek en ensemblespel. Naast gitaarspel zijn zij allebei veelzijdig actief met o.a. componeren, klassieke zang en het arrangeren van muziek.
Het programma bevat o.a. werk van Bach, Bennet, Robert de Visée, Giulio Regondi en werk van Scott Perkins, samen met sopraan Megan Dennis.
 
Het concert van Jelle en Martijn vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs is geheel gratis. Na afloop kunt u zelf een vrijwillige bijdrage geven aan de gitaristen en nog even rustig nagenieten. Er wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2021 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !