Actueel
Actueel
Actueel
Kerstconcert met Family Pondman & Co
Zondag 23 december in Kapel De Laatste Eer

Kerstconcert met Family Pondman & Co

21 november 2018

Een gezellig middagje uit? Bezoek het kerstconcert van Family Pondman & Co in de Kapel van De Laatste Eer. Op 23 december laat dit gezelschap klassieke en licht klassieke muziek horen in de ultieme kerststemming. 
 
Family Pondman & Co is een familie ensemble en vormt samen een akoestisch kwartet, waarbij ze zowel instrumentale als vocale werken laten horen. Hun repertoire reikt van prachtig klassiek tot aan moderne/hedendaagse muziek. Hun stemmen vormen een prachtige klank die kenmerkend is voor het ensemble en alom wordt geprezen. Ze hebben speciaal een gevarieerd kerstprogramma samengesteld met een mix van klassieke composities, Christmas Carols en popsongs. Fijne feestdagen!
 
Het concert van Family Pondman & Co vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com. 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !