Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Italiaanse gitarist Flavio Nati speelt in de Kapel

Italiaanse gitarist Flavio Nati speelt in de Kapel

24 februari 2020

De Italiaanse gitarist Flavio Nati is afgestudeerd aan het conservatorium in Rome en heeft in Maastricht zijn master degree “klassieke gitaar uitvoering” behaald.  Daarna voltooide hij zijn studies met gerenommeerde internationale kunstenaars zoals Giuliano Balestra, Adriano del Sal, Paolo Pegoraro, Judicaël Perroy, Zoran Dukic. Door de jaren heen won hij meerdere pestigieuze prijzen.
Op het programma staat muziek van Europa tot Japan.
Een unieke kans om deze topgitarist live in actie te zien!
 
Het concert door Flavio Nati vindt plaats op zondag 1 maart in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de Kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze waarin u gratis koffie, frisdrank en iets lekkers wordt aangeboden.
De entreeprijs bedraagt € 10,00. 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !