Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Gezellig middagconcert met de Zusjes Pondman
Zondag 27 januari in Kapel De Laatste Eer

Gezellig middagconcert met de Zusjes Pondman

17 januari 2019

De drukke periode van kerst en oud & nieuw is weer geweest. Kom gezellig ontspannen bij een licht-klassiek concert van de Zusjes Pondman. Ze zullen een gevarieerd programma laten horen met klassiek en lichte muziek. Een middagvullend programma met viool, cello, ukelele en zang. 
 
De zusjes Lonne (1991) en Liza (1993) musiceren al van jongs af aan samen.
In de loop van de tijd heeft dit zich ontwikkeld tot dit cello-viool duo dat met ontzettend veel plezier haar liefde voor (licht) klassieke muziek deelt. Beide jonge vrouwen houden zich bezig met het arrangeren of bewerken van de stukken die zij graag samen willen uitvoeren. Ze zijn dan ook perfect op elkaar ingespeeld waardoor hun optredens altijd mooi in balans zijn en het enthousiasme voelbaar is voor de gasten en het publiek.

 

Het concert van de Zusjes Pondman vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com. 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !