Actueel
Actueel
Actueel
Family Pondman weer in de Kapel
Family Pondman weer in de Kapel

Family Pondman weer in de Kapel

13 februari 2019

'Een bijzondere samenstelling dit keer: klarinet, viool, cello, ukelele en zang. Deze setting zie je niet zo vaak, maar wellicht des te interessanter. Er wordt gezongen en gespeeld, waarbij bestaande werken voorbijkomen, maar ook eigen gemaakte arrangementen. Dit ensemble biedt iedereen, van beginnende tot geoefende luisteraars, prachtige (licht)klassieke muziek. Voor iedereen hebben ze iets moois in petto, kom en beleef het zelf! Deze middag wordt ingevuld door Family Pondman, bestaande uit de twee zusjes Lonne (1991) en Liza (1993) en hun broer Walther (1990). Ze kregen muziek van jongs af aan mee en hebben gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium. '
 
Het concert van Family Pondman vindt plaats op zondag 24 februari in de kapel van het uitvaartcentrum van De Laatste Eer aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com. 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !