Actueel
Actueel
Actueel
Eerste optreden van duo: 2 Tinten Grijs

Eerste optreden van duo: 2 Tinten Grijs

10 oktober 2017

Op zondagmiddag 29 oktober om 14.30 uur is het duo 2 Tinten Grijs te beluisteren in de kapel van De Laatste Eer te Steenwijk. Henri Willemsma en Wiebe Vonk hebben jaren gezongen en gespeeld in de Straat Zang Theatergroep “Sjeu” uit Vollenhove.

Ze spelen en zingen liederen van artiesten uit de klein- en cabaretkunst. Van Toon Hermans tot de Dijk, van Blof tot Bram Vermeulen, van Don Quishocking tot Boudewijn de Groot.

De nummers worden op eigen wijze gebracht en gaan over liefde, ruzie, scheiding, oud worden, mantelzorg en dood.

Kortom alle levensfases komen aan bod!

Het concert van 2 Tinten Grijs vindt plaats in de kapel aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Het concert wordt onderbroken voor een korte koffiepauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar knovw@icloud.com

 

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !