Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
Een bed in de kamer - Vertelvoorstelling
Een bed in de kamer - Vertelvoorstelling over Rouw en Verlies

Een bed in de kamer - Vertelvoorstelling

14 februari 2019

Praten over ziek zijn en afscheid nemen kan soms lastig zijn. Het zijn onderwerpen waar we het in het dagelijks leven niet snel over hebben.

Maarten Vogelaar, therapeut en verhalenverteller, heeft daarom speciaal voor uitvaartverzorging De Laatste Eer een vertelvoorstelling geschreven, die op een frisse en heldere manier over dit onderwerp vertelt.

In deze boeiende voorstelling kruipt Maarten in de huid van de familieleden die proberen om te gaan met het naderende einde van oma Klaver. Een verhaal over troost, hoop, over het bevlogen werk van de uitvaartverzorger en over zien wat werkelijk belangrijk is in het leven.

De voorstelling wordt gespeeld op woensdag 13 maart 2019 om 19:30 uur in Sickenga-Oord in Wolvega. Naderhand is er gelegenheid om na te praten.

Bezoek aan de voorstelling is gratis.
Wel is het nodig om even aan te melden via 0521 513 660 of via onze website.

Ga naar aanmeldformulier

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2022 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !