Actueel
Actueel
Actueel
De Som Der Delen bij De Laatste Eer Steenwijk

De Som Der Delen bij De Laatste Eer Steenwijk

23 mei 2018

Op zondag 27 mei is de kapel in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer Steenwijk wederom het podium voor een bijzonder concert. Laat je verrassen door “De Som Der Delen”.
 
Er wordt gezongen, gelachen, op tenen getrapt, gevloekt, omarmd en ontwapend. Een groep samenstellen is nog niet zo eenvoudig. Heike Roloff (klarinet), Mieke Kok (zang en ander geluiden), Ellen Rustige (gitaar en zang) en Sjors Holleboom (bij voorkeur alleen gitaar), laten zien dat muziek verbindt. Ze spelen hun programma De Som Der Delen met plezier en met vallen en opstaan. Het resultaat is een concert met klassieke muziek, popmuziek, jazz, kleinkunst en dialoog. U kunt er geen voorstelling van maken? Zij wel.
 
Het concert de Som Der Delen vindt plaats in de kapel aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Het concert wordt onderbroken voor een korte koffiepauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !